VIER ATELIERS + INDIVIDUELE BEGELEIDING 

Alle thema’s die op het programma staan zijn gerelateerd aan vraagstukken over hittebestendig ontwerpen. Hierbij worden de thema's telkens uitgediept vanuit een puur praktische invalshoek. Volgende onderwerpen staan onder andere op het programma:

- Ontwerpmaatregelen: impact van de bouwschil

- Ontwerpmaatregelen: rol van de omgeving

- Passieve koeling

- Warmtepompen 

 

Daarnaast krijg je de kans om één-op-een begeleiding te volgen bij een expert.

 

WANNEER EN HOE LAAT? 

De sessies worden verspreid over vier maanden en starten in maart 2021 (t.e.m. mei 2021). De exacte data vind je per locatie terug in de agenda

 

De bijeenkomsten vinden steeds 's avonds plaats van 19u00 tot 21u30, telkens met ontvangst vanaf 18u30 met broodjesmaaltijd. Napraten doen we aan de bar met een drankje.

 

LOCATIE

KLIMMAX °C wordt aangeboden te Mechelen (Hotel Van der Valk). Deze locatie laat toe dat de huidige coronamaatregelen gehanteerd kunnen worden. 

 

CORONAMAATREGELEN

We geven er de voorkeur aan om de sessies fysiek te laten doorgaan. De locatie is zo geselecteerd dat de afstandsregel van 1.5 meter gerespecteerd kan worden. Uiteraard zijn we afhankelijk van de geldende corona-maatregelen op het moment waarop de sessies doorgaan en voorzien we indien nodig een digitaal alternatief. 

 

DEELNEMERS

Het programma is uitgewerkt voor architecten die meer willen weten omtrent hittebestendig bouwen. Om de dynamiek binnen de groep te verzekeren worden maximaal 15 deelnemers toegelaten per locatie. 

 

DEELNAMEPRIJS

De deelnameprijs bedraagt 490 EUR exclusief btw. Dit bedrag omvat 4 sessies met catering én individuele begeleiding.

 

Indien je onderneming onder Paritair Comité 336 valt, kan je beroep dan op een premie van Liberform. Klik hier voor meer informatie.

Er kan geen beroep worden gedaan op de KMO-portefeuille.